„Bonitetne certifikacije preduzeća u BiH“

U okviru projekta „Bonitetne certifikacije preduzeća u BiH“, namijenjenog isticanju najboljih privrednih subjekata u našoj zemlji, LRC d.o.o. po treći put realizuje projekat dodjele Certifikata i Zvijezda bonitetne pouzdanosti.
Na osnovu analize finansijskih izvještaja za posljednju poslovnu godinu i ostalih ekonomskih parametara od blizu 30.000 kompanija u BiH njih 12% ispunilo je kriterije za ovaj Certifikat.
Prema stručnom mišljenju i analizi izdavaoca Certifikata LRC d.o.o., nosilac Certifikata bonitetne pouzdanosti je finansijski pouzdan privredni subjekat, što znači da je Internacionalni univerzitet u Goraždu uspio da ispuni sve kriterije za dodjelu bonitetnog priznanja koji potvrđuje da smo na pravom putu ka ispunjenju postavljenih ciljeva, misije i vizije Univerziteta. Naša težnja je da stvaramo perspektivan, kvalitetan i konkurentan kadar na tržištu rada, kao i univerzitetski kadar koji će pružiti najkvalitetnije znanje i vještine našim studentima. Znanje je najbolja i najisplativija investicija u koju trebamo ulagati i zato smo tu da pružimo znanje i da budemo znanjem vođeni do najvećih uspjeha.
Internacionalni univerzitet u Goraždu ponosi se dodijeljenim Certifikatom bonitetne pouzdanosti što nam predstavlja motivaciju i podstrek da marljivije radimo, postižemo uspjehe sa našim studentima i da uvijek budemo korak ispred drugih sa znanjem koje nudimo.

18447475_457738501230819_5804420264718350770_n

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *